Дописки, приписки, разкази за хора, случки и събития

Самонараняване

По време на война най-често разпространената форма на дезертьорство и самонараняването. Режеш от пръстите на ръката, казваш, че го отнесъл шрапнел и се прибираш предсрочно у дома.
Тъкмо това направи Изпълнителната комисия на ГЕРБ с вчерашното кръвопускане. Аз поне не се сещам в момента за друг случай, в който управляващата партия да е заловила на местопрестъплението и съответно да е изключила от редиците свой депутат. В случая един от лобистите около някои поправки в Закона за горите -депутатът Димитър Аврамов.
Но броени дни преди доклада на Европейската комисия, както се вика ножът е опрял до кокала. След изцепката на премиера за автентичността на стенограмата и съответно за престъплението по служба, което несъмнено е извършил.вече става дума за главата му. В този случай, всяка партия ще прежали някой от крадливите си пръсти. А дали пък работата не е по-сериозна?
Като гледам кви ги дроби дясната ръка на вожда - випремиерът Цветанов, чини ми се, че няма да мине само само с един пръст работата.